Η Netflix εγκαινιάζει έναν ιστότοπο αφιερωμένο στις πιο δημοφιλείς ταινίες και σειρές στον κόσμο

Από τη δημιουργία της πλατφόρμας ροής, η Netflix έχει πάντα επικριθεί για την έλλειψη διαφάνειας στις αξιολογήσεις των προγραμμάτων της και ο γίγαντας streaming αποφάσισε τελικά να κάνει κάτι γι ‘ αυτό, με ένα site αφιερωμένο σε (πολλές) κορυφαίες 10 λίστες.

Μέχρι στιγμής, η Netflix χρησιμοποίησε τον κανόνα των δύο λεπτών για να κατατάξει τις πιο δημοφιλείς ταινίες και σειρές. Για να δώσει ένα πρόγραμμα μια πρόσθετη “προβολή”, ένας χρήστης έπρεπε μόνο να το παρακολουθήσει για δύο λεπτά κατά τη διάρκεια των πρώτων 28 ημερών από τη χρήση της υπηρεσίας.

Τον περασμένο μήνα, η πλατφόρμα ροής ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει αυτό το κριτήριο και θα αρχίσει να μετράει τον αριθμό των ωρών που προβάλλονται. Αυτό θα πρέπει να δώσει μια πολύ πιο ρεαλιστική εικόνα της δημοτικότητας ενός προγράμματος. Η Netflix είχε εργαστεί σε τέτοιες βαθμολογίες για αρκετούς μήνες και είχε αποφασίσει ότι σύντομα θα τους έκανε το σημείο αναφοράς της.

“Υπάρχει μια μικρή διαφορά στη ρύθμιση, αλλά πιστεύουμε ότι η δέσμευση, όπως μετράται από τον αριθμό των kijkuren είναι ένας καλύτερος δείκτης της συνολικής επιτυχίας των βιβλίων μας και της ικανοποίησης των ανθρώπων”, εξήγησε η εταιρεία. “Αυτό είναι επίσης σύμφωνο με τον τρόπο extera νέα διαφανή τοποθεσία
Αυτή την εβδομάδα η Netflix έβαλε αυτή την ανακοίνωση στην πράξη. Πράγματι, έχει ξεκινήσει ένας ιστότοπος αφιερωμένος εξ ολοκλήρου στις αξιολογήσεις των πιο δημοφιλών προγραμμάτων και όσοι προηγουμένως διαμαρτυρήθηκαν για έλλειψη διαφάνειας αποκτούν τώρα αξία για τα χρήματα.

Επί top10netflix.com το Netflix αποκαλύπτει πάνω από εκατό (ναι, ναι) top 10’s:

Από τη μία πλευρά, υπάρχουν τέσσερα παγκόσμια κορυφαία 10s:
Οι 10 κορυφαίες ταινίες στα αγγλικά
Top 10 ταινίες in other languages
Μπλουζα 10 αγγλική σειρά (Ταξινόμηση κατά σεζόν)
Οι 10 κορυφαίες σειρές σε άλλες γλώσσες (ταξινομημένες ανά εποχή)
Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν συγκεκριμένα κορυφαία 10s για όλες τις χώρες όπου είναι διαθέσιμο το Netflix:
Top 10 ταινίες
Top 10 σειρά
Το μόνο κριτήριο που λαμβάνεται υπόψη στην κορυφή 10 είναι ο αριθμός των ωρών προβολής που καταγράφονται ανά εβδομάδα. Η Netflix υπόσχεται να ενημερώνει την κατάταξη κάθε Τρίτη. Εάν ο ίδιος χρήστης παρακολουθήσει ένα επεισόδιο μιας ώρας δύο φορές, αυτό θα μετρήσει ως δύο ώρες για την εποχή της σχετικής σειράς.

Οι πιο δημοφιλείς παραγωγές Netflix όλων των εποχών
Τέλος, ως μπόνους, η Netflix προσφέρει επίσης μια κορυφαία 10 από τις πιο παρακολουθούμενες πρωτότυπες παραγωγές (ταινίες και σειρές) καθ ‘ όλη τη διάρκεια του έτους. Και εδώ επιλέχθηκε το κριτήριο “ώρες προβολής”, αλλά αυτό διαδόθηκε στις 28 ημέρες μετά την εμφάνισή τους στην πλατφόρμα. Με άλλα λόγια, αυτό έχει ως αποτέλεσμα την κατάταξη των πιο δημοφιλών παραγωγών Netflix όλων των εποχών.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *